категорії: музика

Непосидюча «ФлайzZzа»: третій кліп «Прямо»

Флайззза«Сонячні мухи» видали черговий, вже третій відеодоробок – кліп на пісню «Прямо (мати крила)». Як і попередні («Сонце» та «Небезпечна зона»), ці видива створені на підтримку дебютного альбому «Тепло за годину». Новий кліп став гарним подарунком для справжніх прихильників гурту. У той же час, нічим особливим не здивувавши знаних у кліпмейкерстві київських спеціалістів.

Дивно, адже відео в певному сенсі вийшло справді унікальним – глобальним та міжнародним, оскільки в ньому використовуються спеціально замовлені та відзняті кадри з лондонських вулиць. Про смаки не сперечаються, але, можливо, перенасичений лімузинами, стразами та оголеними дівками ефір центральних музичних каналів країни потребує саме такого антуражу… Тим не менше, регіональні телеканали Хмельницького, Львову та Дніпродзержинська (а в столиці – каналу ТЕТ), відразу підхопили ініціативу активної ротації «лондонського» кліпу на своїх хвилях. У той самий час сповнені оптимізму непосидючі мухи готують до презентації четвертий кавалок відеопродукції у стилі ФлайzZzа. Наступний кліп на пісню «Змія» виготовляється з застосуванням 3D-графіки і, як сподіваються його виробники, він посяде адекватне місце у лінійці української музичної відеопродукції.

Окрім того, українські глядачі невдовзі матимуть можливість побачити телеверсію концерту гурту в програмі «Твій Формат» на М1. Запис телепрограми відбувся минулого тижня у студії телеканалу за присутності та бурхливої підтримки прихильників гурту.