категорії: музика

«Рок Січ» розпочинає прийом заявок на участь у фестивалі

Рок СічОрганізований у минулому році Олегом Скрипкою фестиваль «Рок Січ» викликав неабиякий резонанс, безперечно, відбудеться і цьогоріч. Оргкомітет фестивалю звертається передовсім до потенційних учасників фестивалю, вже надсилати заявки на участь. Проведення «Рок Січі 2007» планується на 5-6 травня 2007 року, як і в минулого року, на Трухановому острові, у зоні відпочинку, що знаходиться поблизу пішохідного мосту.

Фестиваль популяризує сучасну українську рок-культуру, надає молоді можливості для цивілізованого відпочинку, демонструє відповідальне ставлення до оточуючого середовища, позиціонує рок-культуру та її представників як повноцінних членів суспільства з активною життєвою позицією та з свідомим ставленням до гармонійного особистого та суспільного розвитку.

Заявки на участь у фестивалі приймаються від українських гуртів з усього світу! Іноземні музичні гурти мають нагоду також подати заявку на участь у фестивалі за умови виконання спільної програми з українськими гуртами. Відправити заявку на участь можна з офіційної сторінки фестивалю.