категорії: музика

«Вій» восени видає триб’ют – гурту передані останні записи!

ВІЙ        Вчора в київському клубі Docker's ABC група «Кому Вниз», в особах Андрія Середи, Сергія Степаненко та Владислава  Малюгіна надали лідеру Вія Дмитру Добрий-Вечір диск з записом кавер-версії пісні Вія «Серед Тіней». Це був останній трек, на який «Вій» чекав з нетерпінням, щоб завершити перший, найскладніший етап в створенні триб'юту. Тепер майбутній диск скомпільовано повністю і орієнтовна дата релізу - кінець осені цього року. Нагадаємо, що раніше «Вій» оголошував своєрідний «конкурс» молодих (та вже відомих) талантів, в якому міг взятии участь кожен.

        Переграти легенд української готики – це буденна справа, а от переспівати і втрапити на диск-триб’ют під силу не кожному. Тож, до першого альбому за допомогою вміння та кмітливості увійшли такі переспіви:
1.    Audi Sile - «Не Дала Земля»
2.    Revenko Music vs Ангела День - «Відрізана Голова»
3.    Арахнофобія - «Хата Скраю Села»
4.    Брем Стокер - «Бісова Сила»
5.    Вінкі - «Закрутило Небо Колесом»
6.    Ворождень - «Очі Відьми»
7.    Кому Вниз - «Серед Тіней»
8.    Лікування Кульбабками - «Фокстрот Льотчик»
9.    Орkеstp Янkи Козир - «Політ Коршака»
10.    Перкалаба - «Як Летіли Бугаї»
11.    Полинове Поле feat. Замкова Тінь - «Туман»
12.    Пропала Грамота - «Змія»
13.    Самі Свої - «У Передчутті Катаклізму»
       
        Всі треки, які не ввійдуть до Тріб'ют-альбому, будуть додатково видані окремим диском в форматі мп3. До речі, може й не один мп3, оскільки тільки на легендарну «Змію» прийшло більше 20 переробок, до «обраних» не увійшли такі відомі гурти, як «Інкунабула», Канадські «Вапняки під голим небом» та інші.