категорії: репортаж

«Проти ночі» по коліна в «Небесах»

теґи: Анна Раскі, Небеса, Проти ночі

Проти ночі17-го квітня відбулась презентація оновленого складу гурту «Проти ночі» і їх нової пісні «Трішечки грішна». Відбувалось це дійство у магазині «Небеса», де вже була представлена колекція одягу за участі цього гурту.

Дуже домашньою вийшла презентація. По-перше, проходила вона у дуже вузькому колі наближених до гурту людей, журналістів і власне учасників гурту. По-друге музиканти виявились, як то кажуть в народі, «своїми чуваками». Довго здавалось, що знаєш їх уже достобіса років. І, нарешті, по-третє київська преса не дуже балує своєю увагою маловідомі гурти. От у такій камерній компанії і були представлені нові творіння «Проти ночі».

Дуже цікаво, чому музиканти пристойного рівня і цікавих ідей не отримують належної уваги від медіа? І поки таке продовжуватиметься ми матимемо суцільні «Пающіє труси» до того ж і низького рівня професіоналізму. Але облишимо це на розсуд українського естеблішменту.

Проти ночі
Проти ночі поводились
"по-домашньому"

Повернімось до «Проти ночі». Нова вокалістка, Анна Раскі, привнесла до звучання гурту своєї душевності і теплоти. Також вона пише прекрасні тексти до нових пісень гурту. Бас-гітарист гурту Олександр Кравченко творив дива того вечора на гітарі, де в режимі он-лайн зводив до купи партії басу та ударних.

Про саму пісню. Вона активно вирізняється серед інших композицій гурту. Складається враження, що скоро з’явиться синґл «Трішечки грішна». Дуже вдала пісня для ротації на радіо і телебаченні. Коли ж нарешті?.. Маємо цікавий текст, вдале аранжування і душевне виконання. Панове медіа, що ще треба для ротації?

На окрему увагу заслуговують інші проекти гурту, такі як «Бій саксофоністів». У ньому братимуть участь Діма Саксофонов, учасник «Проти ночі», та Омні, широко відома у вузьких колах київська саксофоністка. Найцікавішим у цьому дійстві видається продовження традицій поєднання різних видів мистецтва у єдине ціле. Так цього разу окрім власне саксофонів матимемо танці, театр та... ще дещо.