Сорочка чоловіча

 
Сорочка чоловіча

Знято: 12 липня 2008
Завантажено: 11 лютого 2010
Камера: FE-140,X-725

 
Лариса (анонімно) 7 квiтня 2010 #

неприємно вразило як ви спотворили мою авторську роботу

sonyashka 
Соняшка 7 квiтня 2010 #

ну кому "спотворили", а кому і подобається...

 
Лариса (анонімно) 20 травня 2010 #

Таки спотворили!!!Обурена. От якби вашу роботу та й знівечили, вам було б приємно? Можна було просто написати на тому сайті де ви брали візерунок і я б вам його дала..в цей малюнок я вкладала душу...там і наша калина – символ краси, і в тризубі слава і честь, в незабудках – коли мене не стане то щоб пам"ятали..а ви? ви все зпоганили....нічого..може і на ваше дороге колись плюнуть і розтопчуть і ви відчуєте мій біль

sonyashka 
Соняшка 20 травня 2010 #

Схема цієї вишивки зроблена з одно маленько фото в безмежних просторах інету. І якщо вже ви туди його кладете, то нащо очікувати, що ним ніхто не скористається...
Будьте простіше. Чи користуючись зламаним софтом і неліцензійною віндою, ви не плюєте в душу Біла Гейтса?

shocomunejasno 
Шокомунеясно?! 21 травня 2010 #

"може і на ваше дороге колись плюнуть і розтопчуть і ви відчуєте мій біль"? Зверніть увагу, дуже по-християнськи)) Крім того, уже. Бо я знівечила вашу роботу (бо схему "за мотивами" я робила), а ви зіпсули мені враження від моєї. Бо тепер ця сорочка мені замість асоціюватися з моїм дідом асоціюється з малоприємними людьми (бачте, мети ви таки досягли – коли вас не буде, вас ще деякий час пам’ятатимуть, хоча і навряд ви саме це мали на увазі). Тож ми квити.
Ну насправді "щоб пам’ятали" і якщо ви дійсно готові ділитися схемою – то викладіть її на одному-двох ресурсах. Тільки прямо на картинці зробіть напис, що ви розробник і не хотіли б, аби в схемі щось змінювали. Як показує практика, пряме прохання автора не красти схему часто діє.
До речі, якщо десь в інтернеті є фото цієї вишивки – особисто мені було б цікаво подивитися. Щоб хоч знати, що саме я зіпсула. Бо калин і незабудок я там не бачила, а за тризуб дякую.

щоб відповісти іншому коментатору, тисніть "відповісти" під його повідомленням
Коментар для «Хендмейд... - Сорочка чоловіча»
Ім'я:
Email:
  ← не буде відображено на сайті
Дозволені HTML теги: <a, img, p, br, i/b/s/em/strong/strike, small/bin/sub/sup, center, ul/ol/li>. Приклад використання
введіть текст показаний на картинці
   
вся галерея
up
Гапочка (лялька-мотанка)
Сорочка чоловіча
Сорочка жіноча
Сорочка жіноча (перед)
Сорочка жіноча (спина)
down