категорії: музика новина

ТНМК за місяць зняли 3 кліпи

ТНМКПершим, за який взялися був хіт "Та Ти Шо", спеціальний варіант пісні, до якого увійшов фрагмент гімну України у виконанні Korn. Крім ТНМК в образі Korn та власне ТНМК на церемонії вручення Grammy, режисер кліпу Тарас Хімич ввів у кадр Бритні Спірс, що виспівує українські народні пісні в салоні літака.
Наступним в київській "Квартирі Бабуїн" під керівництвом Фагота, знімався кліп на спільну річ ТНМК & 5nizza "En automne" (французьку акустичну версію "Восени" з максі-синглу "Вода"). Оператори - Євген Адаменко та Олег Артим. Ідея - вечірка за круглим столом. Крім ТНМК і 5nizza в кадрі присутні друзі групи, в тому числі Сергій Сівохо та Віктор Прідувалов.
Останнім знімали "Арешт", що першим має вийти в ефір.
Після довгого пошуку режисера, здатного втілити на плівці історію божевільного сну, описаного в пісні, група знов зупинилася на кандидатурі Тараса Хімича. Зйомки основних сцен відбувалися у підвалі Львівського історичного музею, побудованого в 1577 році. Головну героїню (образ розроблено кутюрье Андре Таном та Світланою Власюк) зіграла фотомодель Олена Мачкодера. За сценарієм ув'язнений (Фагот) розповідає слідчому про свій злочин.
Спецефекти для "Арешта" створить Олексій Москаленко та студія Mental Drive("ШоПопалоШоу","Восени","ПоRAPалося серце", фільм "Нічний дозор").
Порядок та час виходу кліпів стане відомим на початку листопада.