категорії: музика новина

GBOB розпочинає новий сезон.

Українська дирекція фестивалю The Global Battle Of the Bands вже отримала попередню згоду від регіональних представників з Одеси , Запоріжжя, Донецька, Сімферополя, Кривого Рогу, Чернівців, Дніпропетровська, Полтави, Тернополю, Мукачева, Луганська, Києва і регіональні відбіркові тури відбудуться у вересні-жовтні 2006 року.

Переможці регіональних концертів, обрані за участю журі та публіки, отримають право на участь у Національному фіналі.

Якщо дирекція реалізує проект телевізійних напівфіналів у відбіркового туру може з'явитися другий етап, який відбуватиметься в знімальному павільйоні Національної Телерадіокомпанії України з подальшою трансляцією в ефірі. Напівфінал надасть змогу більшої кількості гуртів здолати відбірковий тур.

У Національний фінал до боротьби за путівку до Лондону запрошуються 5 найкращих гуртів попереднього сезону (з 2-го по 6-те місце) та переможці відбіркових турів або напівфіналу. Український фінал пройде на початку листопада у Києві, в концертному залі „Бінго". На цей час ведуться перемовини з кількома центральними телеканалами, щоб Україна отримала „лайвове" шоу високої якості. Деякі поважні творчі сили вже готові зробити таке шоу.

Обраний професійним журі переможець Національного фіналу („Кращий новий гурт України") візьме участь у Всесвітньому фіналі в Лондоні, в легендарному залі „Асторія", 10-12 грудня 2006 року. 33 національні переможці зустрінуться у боротьбі за головний приз - світове турне та 100 000 доларів США.

Вже розпочато реєстрацію гуртів на сайті Національної дирекції - www.gbob.com.ua

Подробиці та умови участі на сайтах www.gbob.com.ua та www.gbob.com