категорії: музика новина

''D.Lemma’’ пише новий альбом з ''Black Eyed Peas''

Нещодавно група записала саундтрек до нового українського серіалу «Агентство» і тепер прийнялася за роботу над новим альбомом, другим в історії музичного об’єднання.

Назва поки що невідома, проте відомо, що платівка пишеться на особистій студії «Jay Records», де раніше писалась Бьянка і навіть Скрябін. Сюрпризом для меломанів стануть зіркові дуети, представлені на альбомі: з Кузьмою та, можливо, Іриною Білик (наразі ведуться переговори). Нова платівка, звісно ж, буде в стилі r’n’b з домішками dance-hall та energy ритмів.

Більш того, сенсацією стане те, що гурт Black Eyed Peas візьме участь у записі другого альбому D.Lemma. До речі, зірковий гурт допомагає своїм українським однодумцям моральною підтримкою та порадами Колективи познайомились в Києві під час концерту американського гурту 9 червня минулого року в Палаці Спорту. Нагадаємо, що Black Eyed Peas приїхали в Україну не випадково, провісником цього був Dj R1ckOne, якого D.Lemma привезли в Київ ще 16 березня 2006. Він працював над музикою для рекламних роликів таких транснаціональних глиб, як Bacardi, MTV, NIKE, Reebok, Converse, GAP, Ikea, IPOD, Audi, BMW, створював хіти для Gwen Stefani та Justin Timberlake, а також є одним з саунд-продюсерів Black Eyed Peas.

Саунд-продюсером стане Віктор Страннік, а вихід заплановано на весну. Презентацію альбому гурт планує гучно відсвяткувати і сміливо заявляє, що подібних до цього «супернереального» шоу ще не було в нашій країні.