Лариса Денисенко видає «Помилкові переймання»

теґи: Лариса Денисенко

Помилкові перейманняДо Львівського форуму видавців, що відбудеться 13-16 вересня цього року, видавництво «Нора-друк» випустило дві книжки Лариси Денисенко. Перший – «Помилкові переймання, або життя за розкладом вбивць». В романі йдеться про незбіг сприйняття однакових слів, ситуацій, почуттів та переймань.

Урбанізований світ перетворює справжнє життя на ілюзію. Ганна – менеджерка-жайворонок. Андрій – лікар-сова. Ранок і ніч – дві різні реальності. Десь в паралельному вимірі він і вона вже давно знайшли одне одного. А от у реальному житті все відбувається за розкладом вбивць.

Оригінальні ілюстрації для обкладинки на форзаців книжки були створені талановитою художницею Любою Маліковою.

Кавовий присмак кориціДруга книга – це перевидання роману «Кавовий присмак кориці», який вже видавався «Кальварією» у 2005 році, і на даний час книжку неможливо купити в книжкових крамницях. Тому «Нора-друк» перевидає цей роман, змінивши дизайн обкладинці. Оригінальну фотографію для обкладинки книжки надала відомий фотограф Олександра Гнатуш.

Обидві книжки будуть презентовані під час Львівського форуму та на творчому вечорі Лариси Денисенко, який відбудеться в рамках Літфестивалю, 15 вересня 2007 року, об 16:00 (Львів, «Порохова вежа», Вул. Підвальна, 4).