категорії: музика новина

FaDiez: Реформація

fadiez.com.uaЦей понеділок можна вважати новим відліковим пунктом в житті порталу, так, як з нього FaDiez змінює концепцію своєї роботи.
За минулі 5 років, ми намагалися охопити увесь спектр новин в українській музичній культурі, сподіваємося, нам то вдалося. В будь-якому разі – вирішувати вам. Але інформаційний і технічний прогрес не стоять на місці, тому, щоб давати вам якісний продукт, ми вирішили видозмінити концепцію та персональний склад порталу.
По-перше, з понеділка у нас повноформатно працюватимуть Новини Зарубіжної Музики. В розділі розміщуватиметься, як тенденційні новини, щоб завжди тримати вас у курсі, так і оціночні статті на нещодавно випущені релізи, що збережуть ваші вуха і гроші від непотрібного емоційного фону. Займатиметься тим Рома „Erkka” Новіков – просимо любити і жалувати.

По-друге, розділ Української Музики все одно залишатиметься для нас пріоритетним, але також зазнає змін. Тепер більшість розділу займатимуть ексклюзивні матеріали, а також ми спробуємо поглибитися в андеґраунд і пролити світло на мало розкручені, але, тим не менш, варті уваги гурти.

По-третє, ми постараємося нарешті привести до ладу орфографічну та пунктуаційну форму наших статей. Для цього нами був запрошений літературний редактор – Єжі Рудь. Тепер всі питання щодо оформлення просимо адресувати йому.

На кінець, хотілося б зазначити, що портал хотів би поглибити географічний горизонт своїх публікацій. Для цього ми зараз ведемо перемовини з організаторами фестивалів та продюсерськими агентствами, а також розширює штат дописувачів та фотокореспондентів, одним з яких можете стати ВИ.
Якщо вам подобається музика, ви вмієте писати (публіцистика, опис, бонзо), фотографувати, і вважаєте, що могли б, поєднуючи приємне з корисним, принести користь порталу – то милості просимо в команду. Свої заявки прохання залишати на один з мейлів, представлених у розділі "Ми-Особистості #".