категорії: музика новина

Кращий друг Мадонни заспівав про "Мертвого Півня"

Євген Гудзь, соліст американського гурту Gogol Bordello заспівав про гурт "Мертвий Півень". В останньому альбомі "Гоголя" є пісня "Suddenly...(I Miss Carpaty)", де він співає: "Чуєш, краще "Мертвий Півень", твоє ім'я, твоє ім'я".Gogol Bordello, відомий численними виступами в Сполучених Штатах, грає циганський панк. Гурт засновано 1999 року в Нью-Йорку українським емігрантом Євгеном Гудзем. На початку цього року Мадонна зняла фільм про гурт. Тож, фактично першою режисерською роботою Мадонни стала стрічка про Україну. А торік Мадонна влаштувала навіть спільний виступ з Gogol Bordello.

Сам Євген Гудзь не був в Україні вже кілька років, хоча в інтерв'ю зізнається, що йому дуже подобаються українські дівчата. Коли востаннє Гудзь був в Україні, гітарист "Мертвого Півня" Роман Чайка подарував Гудзю альбом і солісту "Гоголю" ця музика так припала до душі, що він вирішив навіть заспівати про український гурт.

Альбом, до якого ввійшла пісня "Suddenly...(I Miss Carpaty)" має назву "Super Taranta!" і вже встиг увійти в десятку кращих альбомів року. Уривок з цієї пісні викладено на офіційному сайті "Мертвого Півня" - Deadrooster.org.ua.