категорії: музика новина

The Do - A Mouthful (2008)

Скільки б гуртів з жіночим вокалом не з’являлося на сучасній indie-pop сцені, більшість з них всеодно викликає інтерес. Хоча, здавалось би: що нове ми можемо почути? Ну, подумаєш – фінсько-французький дует. Хіба лиш тільки це повинно викликати симпатію?
Тим не менше, The Dø записавши доволі цікаву pop-folk платівку під назвою «A Mouthful», можливо, стануть одним з відкриттів цього року.
Платівка зачаровує з самої першої нотки композиції “Playground Hustle”, що була записана за участю дитячого хору. Друга – “At Last”, вже здається лише «лінивою» гітарною піснею, але наступна і третя за рахунком - “On My Shoulders”, є безперечним хітом і викликає масу заслужених позитивних відгуків. Після неї йде мрійлива “Song For Lovers”, і остаточно стверджуюча в бажанні подальшого прослуховування платівки – “The Bridge Is Broken”. Дебютна платівка The Dø складається аж з 15 композицій. Погодьтеся – більше ніж достатньо для дебюту. Жаль тільки, що кінцівка альбому дуже сильно дисонує зі стартовими композиціями, від чого реліз втрачає цілісність і сприймається, як дуже нерівний та затягнутий. Тож, можливо, не варто було ганятися за кількістю, а залишити певну недомовленість?