категорії: музика новина

Вакарчук випустить перший альбом без «Океану Ельзи»

теґи: Вакарчук, сольник

Відколи фронтмен «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук склав депутатські повноваження та покинув справи політичні, він часу даремно не гаяв, адже, за його словами, поки він сидів у Раді, написав пісень на два альбоми, один з яких презентуватиме на початку листопада.

Лідер найпопулярнішого українського гурту презентуватиме свою сольну платівку 4 листопада у Києві, в театрі ім.І.Франка. Диск має назву «Вночі» і кардинально відрізняється від музики «Океан Ельзи». «Він дуже, я вважаю, концептуальний за своїм настроєм, - каже Святослав. - Усі й так зрозуміють, що пісні про почуття, і пісні, звісно, не банальні, а скоріше ностальгічно-сумні, аніж веселі. І взагалі, нещодавно я зрозумів, що не вмію писати веселих пісень. Я навіть трохи заздрю людям, які пишуть веселі пісні, а у мене всередині увесь час якісь мінорні ноти сидять і я намагаюсь... але поки не виходить... є кілька, але в основному, це не те...».

Презентація відбудеться виключно для преси.

Композиції Святослава будуть у джазовому стилі, і відобразять новий етап життя музиканта. Наразі немає інформації, чи буде тур в підтримку альбому, хоча є інформація, що планується концерт у Москві.