категорії: музика новина

17-го грудня Sбей Пепел `S грають в «44 » і презентують кліп!

Sбей Пепел`S17 грудня в київському клубі «44» відбудеться  показ нового кліпу гурту . Гурт поспілкується з журналістами та шанувальниками творчості, після чого музиканти відіграють повноцінний концерт. Більшість пісень на виступі будуть з другого альбому групи, який наразі готується до виходу. І звичайно ж, будуть і старі композиції - «Не Любов», «Скажешь Не Скажешь», «Сонце» та ін.
Прес-конференція о 19.00, концерт о 19.30, вартість входу 20 грн.

 

Після 2-річного мовчання гурту «Sбей Пепел` S» повернулася в шоу-бізнес!

Така велика перерву в діяльності гурту була викликана виходом двох музикантів - барабанщика і бас-гітариста. До цього музиканти грали разом майже 10-років, і розрив творчих відносин згубно позначився на музичній активності.
Тим не менш, на день студента, вже оновлені «Sбей Пепел` S» відзняли матеріал для відео на зовсім нову композицію «Первая Любовь». Це робота режисера - Аліни Хорошилової та операторів Дмитра Писанного та Жені Ткача.
Зйомки проходили майже добу в приміщенні клубу «Draft», де під ранок, вже зовсім замучені оператор і бас-гітарист гурту навіть затіяли бійку. Після цього задиристі творчі особистості помирилися, і процес зйомки був продовжений. Причиною події стала дівчина басиста, яка грала одну з головних ролей - і, як здалося її хлопцеві, вела себе занадто відкрито.
Так само в кліпі взяли участь безліч друзів групи і справжній Дід Мороз. За сюжетом, на передноворічну вечірку Дід Мороз, приводить з собою двох професійних крадіїв в образах аніматорів Кішки та Зайчика. І поки народ разважається під музику гурту «Sбей Пепел` S», вони "чистять" кишені гостей. А чим все це закінчиться - ви дізнаєтесь, подивившись вже сам відеокліп