категорії: кіно новина

Кінопрем'єри квітня-травня

До уваги кінорецензентів! = )

теґи: прем'єра

 

23 квітня

ВІДЬМИНА ГОРА,  фантастичний трилер

кіно/відьмина гораРежисер: Енді Фікмен («Вона – чоловік», «План гри»)

В ролях: Карла Гуджино («Гангстер», «Місто гріхів», «Ненароджений»), Дуейн «Скеля» Джонсон («Мумія повертається», «Скарби Амазонки»), Крістін Лейкін («План гри»), Анна-Cофія Робб («Чарлі і шоколадна фабрика»), Чич Марін («Тачки»)

Студія: Walt Disney

У житті Джека Бруно (Джонсон), таксиста-невдахи з Лас-Вегаса, все пішло шкереберть тієї ж миті, коли до нього у таксі, тікаючи від погоні, потрапили Тоні та Тіа. Тепер не тільки дітям, а й йому потрібна допомога, тому що його пасажири – незвичайні дітлахи, які володіють паранормальними здібностями. До того ж, світу загрожує неминуча загибель, і водій змушений розшукати спеціаліста з НЛО (Гуджино) та врятувати дітей від переслідування, щоб вони врятували світ!

 

30 квітня

КОРАЛІНА У СВІТІ КОШМАРІВ, анімаційне фентезі

кіно/коралінаРежисер: Генрі Селік («Кошмар перед Різдвом», «Джеймс і гігантський персик»)

Студія: Universal Pictures

Найновіші, найприголомшливіші спецефекти плюс цікава історія в анімаційній 3D-пригоді «Кораліна у світі кошмарів»!!! Переїхавши з батьками у новий будинок, Кароліна виявляє потаємні двері, які ведуть в Інший світ… Вона ще не здогадується, що для того, хто перейшов межу між двома світами, назад шляху немає!

 

7 травня

РОК-ХВИЛЯ, комедія

кіно/рок-хвиляРежисер: Річард Кертіс («Містер Бін», «Щоденник Бріджит Джонс», «Ноттінг Хіл», «Реальне кохання»)

У ролях: Кеннет Брена («Операція Валькірія», «Гарі Потер і потаємна кімната»), Різ Айфенс («Золотий Вік», «Інформатори»), Філіп Сеймур Хофман («Нью-Йорк, Нью-Йорк», «Місія неможлива 3»), Біл Найї («Пірати Карибського моря 2: Скриня мерця», «Пірати Карибського моря 3: На краю світу»), Емма Томпсон («Гаррі Поттер і в'язень Азкабану»)

Студія: Universal Pictures

Головний британський комедіограф Річард Кертіс знову з нами! На цей раз ідеться про п’яний корабель, що тероризував Великобританію у 1966 році. На його борту облаштували піратську радіостанцію, в ефірі якої лунали досить розгульні мелодії. Реальна історія про молодість, наснагу та, звісно, кохання! Усіх запрошуємо на борт!

 

7 травня

ЗОРЯНИЙ ШЛЯХ, фантастичний екшн

кіно/зоряний шляхРежисер: Джефрі Абрамс («Армагедон», «Місія неможлива 3»)

В ролях: Кріс Пайн («Побачення всліпу», «Козирні тузи»), Ерік Бана («Ще одна з роду Болейн», «Троя»), Закарі Куінто («Герої»)

Студія: Paramount Pictures

Сталося! Те, чого так довго чекали прихильники легендарних «Зоряних війн». В травні світ, тамуючи подих, перенесеться в далеку галактику Зоряного шляху з подачі сценаристів «Трансформерів». На вас чекають пригоди капітана Кірка та компанії! Найвидовищніші спецефекти зроблять свою справу, люди забудуть все, що бачили до того. У кінотеатрах міжгалактична епопея на всі часи!!!

 

13 травня

ЯНГОЛИ ТА ДЕМОНИ, пригодницький екшн

кіно/янголи та демониРежисер: Рон Ховард («Ігри розуму», «Нокдаун»)

В ролях: Том Генкс («Форрест Гамп», «Зеленя миля»), Аіліт Зорор («Точка обстрілу»), Еван МакГрегор («Острів», «На голці», «Мулен Руж»)

Студія: Sony Pictures

Том Генкс у ролі доктора Роберта Ленгдона в екранізації другого з найуспішніших романів Дена Брауна «Янголи та демони». В центрі уваги Давній таємничий орден, що прославився своєю боротьбою з офіційною церквою в Середньовіччя – Ілюмінати. Здавалося, легенда про відважних борців відійшла у забуття у мороці віків… Але чому тоді на грудях вченого, вбитого за загадкових обставин, вирізано символ Ілюмінатів?! Роберт Ленгдон, спеціаліст із символіки, зі своєю напарницею починають власне розслідування, повне таємничих збігів і впливових ворогів.