категорії: новина

«Європа FM» та «Сумно?Ком» презентують Комісію з питань аморальності

теґи: Силіконова жесть, Юлія Бурковська, радіо

Юлія БурковськаВ п'ятницю, 8-го травня, в ефірі радіостанції «Європа FM» (107,0) о 21-00 відбудеться прем’єра авторської програми Юлії Бурковської «Силіконова жесть». Автор, відома  радіоведуча, яка працювала на багатьох столичних радіостанціях під різними псевдонімами, цього разу вирішила вести щотижневу тригодинну передачу під справжнім іменем.

Продюсером проекту виступає ведучий «Європа Comedy FM» Олександр Лірчук, нещодавно звільнений з посади директора «Європи FM» за нецензурну лайку в ефірі (нещодавно Нацрада з питань радіо і телебачення винесла попередження радіостанції за аморальність вмісту деяких програм). «Ми скликаємо Комісію з питань аморальності! – заявляє Лірчук – Країна має право на альтернативу!»

Після виходу  книги «Тра-ля-ля», в якій Бурковська в не найрожевіших тонах описує «кухню» українського медіапростору, Юлія тривалий час не з’являлася в радіоефірі, а в усіх інтерв’ю говорить про остаточне завершення своєї журналістської кар’єри і початок видавничої діяльності. Втім, посада директора видавництва «Маузер» не завадила Бурковській активно вести епатажні блоги на еротико-мистецьку тематику, і, набувши популярності в блогосфері, 24-річна Юлія вирішила перенести свої інтернет-відвертості в фм-площину.

У своєму блозі на sumno.com зворушлива дівчинка в рожевій сукні тримає в зубах закривавлений шмат сирого м’яса, який, очевидно, і втілює всю «жесть», яку мусить «хавати піпл», і закликає: «Маєш особисту жесть? Пиши!»

В незвичному для нашого медіапростору  тандемі «інтернет – фм» Бурковська сподівається покопирсатися в найбруднішій білизні соціуму і при цьому зберегти анонімність гостей передачі, які звикли самовиражатися тільки в блогах і уникають публічності.

«Але і без зірок не обійдеться, – обіцяє Юлія, – адже в моїй «Силіконовій жесті» на одну програму запрошуватиметься одразу по кілька гостей, і я старатимусь, щоб слухачам були цікаві ці персони».