категорії: новина

Кузю з «Гадюкіних» лікують від раку. Потрібні гроші!

теґи: Брати Гадюкіни, Сергій Кузьмінський

Сергій КузьмінськийЛідер легендарного українського рок-гурту «Брати Гадюкіни» Сергій Кузьмінський знаходиться у важкому стані у київському війському шпиталі. Два місяці тому у музиканта виявили рак третього ступеня. Для лікування Сергія задіяні провідні фахівці медики і використовуються найновіші методики.

Наразі стан музиканта стабільний, але важкий, повідомляють учасники гурту.

За ствердженням лікарів, після проведення першого сеансу хіміотерапії пухлина зменшилась на 70%! Але у хворого спостерігаються важкі прояви побічних ефектів, викликаних радикальними методами лікування та наявністю хронічного гепатиту С. Для лікування Сергія задіяні кращі спеціалісти-медики та використовуються найновітніші медикаментозні методики. На сьогодні (06.07.09) стан Сергія Леонідовича стабільний, але важкий.

Сергій Кузьмінський«Нажаль, час від часу дізнаємось про відкриття невідомими нам людьми банківських рахунків, появу ініціаторів, дещо невчасних музичних фестивалів та інших публічних заходів з метою зібрання коштів на лікування Сергія. Ми не вважаємо себе в праві обмежувати та заперечувати можливість надання моральної та фінансової допомоги від усіх бажаючих скорішого одужання Сергію.»

Для цього існує справжній благодійний мультивалютний (гривня, долар США, євро) рахунок Сергія:

    Кузьмінський Сергій Леонідович.
    ВАТ "БМ Банк".
    МФО: 380913
    Рахунок  №: 2620701508894
    ЄДРПОУ:2292116899