категорії: музика новина

«Тартак» з «Донбас Арени» виводили «беркутiвці»

теґи: Сашко Положинський, Тартак, концерт гурту «Тартак»

tartak_vidkryttya_donbas-areny27 вересня на території найсучаснішого українського стадіону «Донбас Арена», окрім першого офіційного матчу, відбувся й перший концерт українських музикантів, якими став гурт «Тартак».

Після саунд-чеку лідеру гурту Сашку Положинському вдалось влаштувати собі невеличку екскурсію «Донбас Ареною». Відзняті ним кадри нtartak_vidkryttya_donbas-arenyеймовірних металевих конструкцій стали ефектними заставками на екрані його мобільного телефону, оскільки приміщення стадіону його приємно вразило: «Це дуже потужна, сучасна споруда. Вона дуже модно виглядає – мені одразу захотілося зробити тут фотосесію або зняти кліп».
Від tartak_vidkryttya_donbas-arenyперегляду футбольного матчу у VIP-ложі Сашко також отримав задоволення, навіть пожартував, що вперше в житті йому вдалось подивитись гру так, як давно хотілось.

Після матчу «Тартак» відіграв півторагодинний концерт у рамках презентації акції «Студ Клуб ФК «Шахтар». На прохання численної tartak_vidkryttya_donbas-arenyпубліки з особливим задоволенням музиканти відіграли не тільки розкручені хіти, а й патріотичні пісні. Традиційно не обійшлось без виходів на біс, щоправда гурту не вдалось тісно поспілкуватися з шанувальниками. Щойно почалась автограф-сесія, серед них почались заворушення, що змусили охорону занервувати, то ж за лічені секунди «беркутівці» згребли музикантів та евакуювали з приміщення. З автографом пощастило лише найнаполегливішим – тим, хто дочекався, коли музиканти залишали «Доtartak_vidkryttya_donbas-arenyнбас Арену».

На щастя, враження від силової евакуації швидко затьмарили значно приємніші спогади: у кульмінаційний момент концерту на сцену полетіла спідня дівоча білизна – таким чином давні шанувальниці гурту здійснили мрію, яку Сашко Положинський плекав з 13-річного віку.

 

 

 

 

 

 

Фото by Anri