V Тиждень мистецтв

теґи: Ірен Роздобудько, Національний педагогічний університет, Пантюк, Сергій Руденко, Тиждень мистецтв, брати Капранови

1-5 березня 2010 року в Національному педагогічному університеті імені Михайла Драгоманова відбудеться «V Тиждень мистецтв».

 Цього року серед чисельної кількості заходів відбудеться круглий стіл на тему «Інтернет та самвидав як простір творчої реалізації», учасниками якого стануть брати Капранови, Сергій Пантюк, Сергій Руденко та інші. Також відбудеться творча зустріч з Ірен Роздобудько та «Сліва-фест у Драгомановському університеті» (ведучий – Сергій Пантюк).

Відомо, що на ювілейний «Тиждень мистецтв» також завітають: шоу-мен Юрій Горбунов, актор Анатолій Гнатюк, куратор «Я галерея» Павло Гудімов. Відбудуться майстер-класи «Українська каліграфія» та «Мистецтво фотографії», перформанси, творчі виступи тощо.

Урочисте відкриття відбудеться 1-го березня 2010 року о 13:00 на арт-поверсі «15» гуманітарного корпусу НПУ імені М.П. Драгоманова (м. Київ, вул. Тургенєвська, 8-14).

    Захід приурочений 175-річчю НПУ імені М.П. Драгоманова, 5-річчя Інституту філософської освіти і науки та 45-річчя кафедри культурології

Літературна частина заходів на «V Тижні мистецтв»:

1 березня о 15:30 – «Сліва-фест у Драгомановському університеті»
3 березня о 14:00 – творча зустріч з Ірен Роздобудько
4 березня о 12:30 – круглий стіл на тему «Інтернет та самвидав як простір творчої реалізації» (брати Капранови, Сергій Пантюк, Сергій Руденко).

Повна програма заходу викладена на сайті www.ifon.npu.edu.ua.