категорії: новина

У Львові пройде перший конкурс концертної фотографії «RockPhotos»

теґи: PRIME TIME, Robespierre Cardin, Washingtones, rockphotos, фотоконкурс

Фотоконкурс відбудеться 11 квітня у Хмільному домі Роберта Домса (вул. Клепарівська, 18), о 20-00, під час концерту «Вечір Англомовної Музики» за участі гуртів WashingTones, Robespierre Cardin і Prime Time ( Детальніше про концерт... ).

Завдання у фотографів буде не таким простим, оскільки у ХДРД є складні світлові умови, тому щоб зробити хороші фото, які варті найвищих оцінок, потрібно буде проявити всю свою індивудуальність, кмітливість і цілком оволодіти ситуацією. Опісля на протязі 2 днів потрібно відібрати і подати 15 фотографій. На протязі тижня фото будуть оцінені журі і народним голосуванням у групі Вконтакте. Опісля буде визначено найкращого фотографа і найкращу фотографію.

Головний призсертифікат на покупку у розмірі 500 грн. від магазину Fotomag.com.ua, який нещодавно відкрився у Львові на вул. Бандери, 39. Асортимент там дуже великий, так що буде, що вибрати.

Найкраща фотографія буде розміщенна у ХДРД!

Як зареєструватися?

1. Написати листа на epocalips009@gmail.com , у якому вказати:
– ім'я, прізвище, вік;
– модель фотоапарата;
– посилання на фотогалерею (якщо Вконтактє, то долучити мене до друзів, щоб я зміг його переглянути).
2. Дочекатись відповіді.
3. Купити квиток на концерт. (попередній продаж у магазині «Стильний Львів» (вул. Валова, 15) і у ХДРД(вул. Клепарівська, 18)35 грн., в день концерту – 45 грн.)

Кількість учасників обмежена! Поспішайте!

Правила для голосування і склад журі уточнюється.