категорії: музика новина

«КРАЛІ» від «КораЛЛів»

теґи: Івано-Франківськ, Кораллі, Кралі, арт-кафе "Мармуляда", презентація, фанк, фолк-рок

До своєї п’ятої річниці Рок-Вар’ятЕ «КораЛЛі» оголосило про вихід у світ першої платівки під назвою «Кралі». Представлення альбому громадськості відбулося одночасно в Івано-Франківську (повноцінною презентацією) та у Львові під час прес-конференції до різдвяного фестивалю «Рок-Коляда», постійним хедлайнером якого є команда.

 

Доробок не є першим повноцінним альбомом гурту, а його першою ластівкою-провісницею. «Це проба дарунку і просто нестримний та неприв’язаний до дат прояв небайдужості до відносин з прекрасною половиною», – розповідає менеджер Мишко Адамчак.

 

Альбом включає 3 треки — твори під назвами «Августа», «Галя» та «Кобіта Ганна». Схоже, що саме прив’язаність до дівочих імен і витворює назву «Кралі».

Неабияким додатком вмісту диску є концертний відео-ролик на «кралю Августу», відзнятий під час еко-мистецького проекту «Карпатський Протяг 2010» (дія мала місце в транскарпатському залізничному рейсі «Рахів-Івано-Франківськ» 28 серпня 2010р.).

 

З тими подарунками Рок-Вар’ятЕ відразу по презентації в Івано-Франківську вирушило до Львова на різдвяний фестиваль «Рок-Коляда». Саме там аЛЛігатори вчора, 13 січня, у гучний спосіб відзначили суміщені події. Там же на осуд прискіпливій публіці було витворено заявлену франківцями різдвяну дію – «Ангели Року».

Дайбо кожній банді такого насичення творчих виражень з початком року.

Відео «Августа» – «Карпатський Протяг 2010»:


 

 

Декілька пов’язаних лінків:

http://pravda.if.ua/news-16878.html
81:lr-&catid=73:2009-11-20-12-06-35
http://kava.lviv.ua/page.php?name=article&ArticleID=3697&
http://www.zaxid.net/newsua/2011/1/12/130030/
http://romanbaluk.livejournal.com/38315.html