категорії: музика новина

Ірена Карпа привезе Корі з Іспанії ... братика або сестричку

теґи: And I Made a Man, Qarpa, please get out, Карпа, Кора, Піца Гімалаї

Ірена Карпа – QarpaМаленька Кора, котра, як і годиться порядній онучці, проводить літо у бабці в Карпатах, у серпні відсвяткує свої перші уродини. Її ж молода мама Ірена Карпа і татко Норман Хансен тим часом знову махнули за кордон, звідки привезуть донечці… братика або сестричку!

На дев’ятому місяці вагітності Ірена Карпа із чоловіком вирушили до Барселони. Каже, народжувати за кордоном вирішили давно, а от до можливих країн придивлялись. Тож вирішили убити одним пострілом двох зайців і вибрали Іспанію, у якій бувати любителям азіатики ще не доводилось. До слова, готувалося до подорожі подружжя дуже ретельно, кілька місяців перед тим вивчаючи іспанську.

Дорогою до країни Дон Кіхота Ірена та Норман спинилися перепочити у Львові, де й розповіли, що ані виховання Кори, ані друга вагітність, яка проходить набагато легше за першу, не завадили Ірені залишатися активною у своїй письменницькій та музичній діяльності. Навпаки! Ірена з гуртом записували новий альбом, поміж записами молода мама писала і продовжує вести бебі-блог на сайті http://kskids.com.ua/blog/, звісно у авторському цинічно-іронічному стилі. А ще за кілька днів до того, як залишити країну, Qarpa встигла зняти кліп і навіть здати у друк нову книжку.

– Нова вагітність в комплекті з подорожжю до Гімалаїв врятувала від пост-пологової депресії після вагітності старої, – розповідала Ірена Карпа. – От я в Гімалаях з переляку й написала левову долю книженції. А повернувшись до Києва і з'ясувавши, що вагітна (ха, думала, мене просто так, забезплатно поперло?), кинулася дозаписувати недозаписане – альбом Qarpa «And I Made a Man».  І типова така картина – захекана Карпа з Кармою на повідку, Корою на пузі в рюкзаку і повною торбою всіляких дитячих ґаджетів біжить на студію співати... Дитина пищить, собака гавкає, а ми творимо «іскусство»... Але ж – осанна – таки дотворили!

карпа

…І презентуватиме Карпа усі новинки «ледь трохи пізніше за народження дитини». Спершу на львівському  Форумі видавців – книжку «Піца «Гімалаї», а вже 23 вересня – альбом.

– Наразі Кора (моя старша, 10-місячна донька) вже знялася у нашому відео на пісню «Please get out», – продовжила Ірена. –  Такий собі лайт-хорор момент. Сидить немовля у чорній кімнаті і рве на шматки білих метеликів. Бррр!!!