категорії: візуалка новина

«Прибери дуру з обличчя!» - каже Олександр Ктиторчук своїм моделям

теґи: Виставка фотографії, Олександр Ктиторчук

Loboda-Granovska_3815

Скандально відомий фотограф Олександр Ктиторчук оголосив війну «дакфейсу» – гламурно складеним губкам дівчаток-полювальниць. Митець, що живе на кораблі, збудованому власними руками, пришвартувався біля Гаванського мосту, обмалював графіті арку й набережну і запрошує всіх на свої майстер-класи з фотографії. 

stupki04

Зазвичай  розбещений увагою моделей та преси, Ктиторчук не надто охоче погоджується робити фотосесії, навіть за пристойні гроші – мовляв, його статус вже довзоляє обирати моделей на власний розсуд і витрачати свій час лише на те, що цікаво з естетичної точки зору.  Втім, для «Сумно?Ком!» Олександр знайшов вільну хвилину і, пригостивши мене на палубі кавою, пояснив: «Я хочу бути причетним до того, що кияни нарешті будуть вимагати один від одного щирості – принаймні на власних фотографіях. Будь-яку шалаву можна розчулити віршами – головне, обрати гарний вірш! Приходьте до мене на корабель, призначайте тут побачення, вечеряйте, читайте в бібліотеці, танцюйте чи слухайте джаз – а я буду фотографувати!»

Нове пришестя Ктиторчука називається «Кают-компанія» і має скандальні підзаголовки: «Заклад для бабіїв. Дамам, що цікавляться сексом за гроші, прохання не турбуватися».

Подивитися, потусуватись чи перекусити можна за адресою: вул. Набережно-Хрещатицька, причал 2.