категорії: музика новина

Київська команда «ЗЛАМ» презентує дебютний альбом

теґи: ЗЛАМ, Музичний фестиваль «Руйнація», альбом, альтернативна музика, метал

album_cover 31.01.2012 – дата релізу першого альбому київської команди «ЗЛАМ»«Під тиском набутих образів». Платівку було записано на студії REVET SOUND. Саундпродюсером/звукорежисером запису виступив Сергій «KNOB» Любинський (гурт «ТОЛ», звукорежисер), а звукоінженером/звукорежисером – Олександр «ШЕРСТЬ» Коломиєць (гурт «МегамасС»). До платівки увійшло 10 україномовних треків. «Під тиском набутих образів» – це важкий і високотехнічний альтернативний метал з гостро-соціальною лірикою. Пісні вражають своєю міццю, подачею і чесністю (!!!).

 

Офіційна презентація платівки відбудеться на ювілейному фестивалі «Руйнація Х», 1 квітня у Львові (за адресою: вул. Федьковича 51-б, концертний майданчик «Це-Х»).

Олександр «ШЕРСТЬ» Коломиєць: «ЗЛАМ» –молода, перспективна, енергійна, зіграна і дружня команда. Накопичення їхнього матеріалу було одним з найвеселіших в нас на студії. Під час запису кожного інструменту були присутні всі учасники колективу. Накопичення матеріалу відбулося навіть швидше, ніж ми сподівалися. Все пройшло чітко і професійно. Музика гурту нам сподобалась, інші оцінки і характеристики – для музичних критиків.

Трекліст:

1. Крізь страх я бачу хто я

2. Забути і стерти

3. 26.6 грамів самоствердження

4. Мойра

5. Краще б я не знав

6. Судна зі дна

7. Мій дім. Моя земля

8. Отрута

9. Початок кінця

10. Дорогою сліпих

 

Завантажити альбом:

http://www.mediafire.com/?gqgk23347pbyd17

http://us.ua/527454/

http://ifolder.ru/28429061

REVET STUDIO: http://revetsound.com/

«ЗЛАМ» в мережі: