категорії: блоґ-запис

Актор театру ім. Лесі Українки помер на сцені під час монологу

теґи: 2013, Олександр Бондаренко, смерть актора, театр імені Лесі Українки

Під час вистави «1001 пристрасть або дрібниці життя» 52-річний Олександр Бондаренко читав довгий, дуже драматичний монолог, тримаючи в руці згорток, що імітує немовля. Раптово він упустив реквізит з рук, а потім і сам упав прямо на сцені.

Актор встиг сказати лише два слова: «Я падаю», і з його легень пролунав хрип. Глядачі не одразу зрозуміли, що акторові дійсно погано і нещасний випадок відбувався не за сценарієм. Лише коли колеги по цеху вибігли на сцену і почали вимагати викликати «швидку», публіка заметушилася. Працівники театру відразу ж попросили всіх залишити приміщення. Актори, одягнені в театральні костюми, не стримуючи сліз, до останнього сподівалися, що Бондаренко отямиться.

«Це не вперше йому стало погано, – розповіла співробітниця театру. – Влітку минулого року у нього одного разу пішла кров з носа, але тоді все обійшлося…» На запитання про те, що стало причиною смерті актора, медики поки не дали конкретної відповіді.

«Він гіпертонік, 52 роки, кров’яні судини не готові до такого захворювання… Одна – дві хвилини – і все. Ми приїхали – він вже був мертвий, – повідомив співробітник бригади «швидкої».

Newsru.ua