категорії: блоґ-запис

Чортішо і збоку бантик

теґи: Jane Doe, Ірма Вітовська, Асорті, Діма Коляденко, Камалія, Монро, Наталка Валевська, Олена Голець, Тетяна Логуш

Презентую недільну рубрику "Все й одразу". Тепер щотижня у неділю я буду викладати у записах цієї рубрики усе те, що не увійшло в основні записи протягом тижня, проте теж заслуговує на увагу.

 Стиль casual завжди можна зіпсувати зачіскою і тоді з легкістю виходить "чортішо і збоку бантик".

Кондратюк здійснив неможливе – без стразів і паєток він блищить і переливається як Філіп Кіркоров. Чи може то сяйво від Наталки Валевської?

Дизайнер Олена Голець повністю виправдовує своє прізвище, бо ж дизайнер голий голець! Точніше вже котрий тиждень пані Олена кочує з події на подію в одній і тій самій сукні.

Скільки ж курей постраждало заради єдиної сукні?

Син Софії Ротару виділився. Якщо це раннє облисіння, то найкраще на нього увагу звертають якраз завдяки головним уборам одягненим невлад, невпопад.

Я думала, що такі губи здуваються протягом півроку чи що, але півроку тому ця мадам зліва була такою ж. Чи може вона їх спеціально підкачує. Нащо?

Таке враження, що дівчина вдягнула червоний абажур.

Справа Елочки-Людожерки процвітає і акварельні фарби завжди будуть затребувані, як ще інакше пояснити такі карколомні кольори хутра?

Колись популярною була Червона Шапочка, тепер це, нажаль, Рожева Пілотка.

Це пройшов якийсь черговий конкурс краси. Якби не публічні персонажі, я б подумала, що фото початку 90-их. Хоча нащо щось міняти,  ніби в цьому головне завдання конкурсів краси:)

Камалія сходила зіграти в гольф. Звичайно, як можна грати в гольф не обтягнувши сраку до неможливості і без височенних підборів, це ж бо гра для аристократів.

Отакий вам коротенький огляд, цілую і хорошого наступного тижня.

фото © jetsetter, tabloid, e-motion, celeb, stars.glavred