категорії: блоґ-запис

Їтіть!

теґи: Jane Doe, Ірена Кільчицька, Борис Бронштейн, Карлос Піндос, Монро, Петя Чорний, Асорті

Знайомтеся, це Пєтя Чорний. Пєтя Чорний – співак. Пам'ятаю, що його кліп був ще в "Території А", а отже Пєтя почав свою співочу кар'єру вже 10 років тому.

Так от, цього тижня мене приголомшила новина про те, що він випустив "перший дебютний альбом". Поаплодуємо Пєті, що нарешті він спромігся назбирати 13 пісень, та ще й з такими багатообіцяючими назвами як "Сонечко", "Київ-Женева" і "Біла ніч". Втім, навіть з таким обмеженим репертуаром, як бачимо, співак не голодує.

А взагалі попередній персонаж за габаритами стрімко наздоганяє Кіркорова, хоча такої підтанцівки як у Кіркорова, йому точно не бачити як своїх вух!

Медіаняня відсвяткувала своє народження (про нього ще напишу), але найбільше запам'яталася Монро, тому що червона пляшечка в її/його роті вигладала напрочуд органічно. Пропоную на наступних вечірках наливати напої у спеціальні червоні імітації фалосів, тоді буде ще органічніше.

Колгосп "Червоне дишло". Ну як в анекдоті:

Збори колгоспу:

– як назвемо нашу комуну?

– пропоную назвати "Колгосп імені Лопе де Вега".

– це чому?

– бо дуже на "їтіть його маму" схоже.

 Якісь невідомі мені  гармонійні тьолки.

Кожен раз коли я дивлюся на Бронштейна я розумію, що зовнішність – ніщо, а імідж – все. Тому що якби Він Дізель жив в Україні, то виглядав би він саме так.

Ну і враження тижня. Карлос Піндос. Дєвочку мабудь уже не раз пиздили за участь у цьому проекті, тому ходить в касці.

фото © e-motion.tochka.net, celeb.com.ua, mediananny.com, jetsetter.ua