категорії: блоґ-запис

Magic people, voodoo people

теґи: Кульбаба, Марина Асаулюк, Ольга Горбачова, Ольга Сумська, відео, українська мода

moa

Оця жінка в костюмі морського котика і з феєрверком з голови – це дизайнер. Тільки дизайнер може обрати таке нестандартне поєднання кольорів – чорного і білого – для свого сайту, одночасно використавши так потворні незвичайні шрифти, які не з першого разу прочитаєш, бо це ж мистецтво і дизайн!

Так от, оця мадам уже другий рік поспіль займається чимось таким, як нам мене, дивним. Вона працює над "культурним заходом всеукраїнського масштабу" – "головним календарем країни". Що таке "головний календар країни" (у нього між іншим є ще одна назва "VIP-календар", бугага) і кому це треба, окрім самої дизайнерки та ще зірок, які у цьому знімаються, я не знаю, але минулого року процес розтягнувся на кілька місяців і по телебаченню щотижня казали, що Марина Асаулюк відзняла ще одну сторінку календаря.

Цього ж року я знову ледь не щотижня бачу, що Марина Асаулюк на всю розійшлася з новим календарем, але темпи ті ж самі. І я дивилася кілька сюжетів, але все все одно не розумію до чого тут культура і чому цей нікому не потрібний процес називають культурним заходом всеукраїнського масштабу. Ось вам кілька фото зі зйомок для календаря 2010, може ви поясните.

468i-4411

А ще пропоную вашій увазі відео про один з образів минулорічного календаря. Мені офігенно подобається, як Юра Нікітін говорить про те, що він буде в одному кадрі з Дашею, незважаючи на те, що знімався з нею неодночасно. О да! Magic people, voodooo people! Як це їм вдалося на одну картинку помістити людей, які знімалися не разом?

фото (с) e-motion