категорії: музика блоґ-запис

Справжня історія навколо зйомок кліпу «Нерозгаданих»

теґи: НЕРОЗГАДАНІ, кліп, презентація кліпу

 

Гурт «Нерозгадані» відкриває завісу історій, що відбувались під час зйомок кліпу на пісню «Відчую тебе», а також після них. 

Найважчим був початок. Близько місяця було проблематично зібрати головних героїв. Хтось кудись постійно виїжджав. Часу ставало обмаль, на вулиці холоднішало. Вирішили почати з героїні Яни. Але проблема вирішилась  в перший день зйомок, коли до процесу несподівано підключився товариш Артем. Без всяких коливань і зайвих розмов його поставили перед фактом «Будеш зніматися!». І ось, нарешті почалося. Але без проблем не обійшлося. Пішли дощі, і тепер вже потрібно було чекати ясної  теплої погоди. Особливого тепла не дочекалися. Тому варто дати медаль за відвагу Яночці, яка терпляче бовталася і танцювала в жахливо холодному озері. Хлопцям з гурту теж нелегко довелося. Холод був ледь стерпний, і якою би теплою не здавалася картинка, за кадром всі були одягнені в теплі кофти та куртки.

Найбільшою несподіванкою став відхід з колективу бас-гітариста Макса. Всім вже було не до кліпу. Змонтували з того, що було, і виклали в інтернет на загальний огляд. Найцікавіше, що таким чином презентували свої кліпи одночасно три білоцерківські команди.

Через деякий час необхідність доробити кліп узяла верх, не дивлячись на те, що басист вже інший.  Але в день зйомок у барабанщика розпухла щока. В результаті, на перший план вивели одного вокаліста, а ударника просто відвели в тінь.  На жаль, набрякла щока була не єдиним чорним жартом цього дня. Після зйомок хтось вкрав штани гітариста і тепер їх можна побачити лише в кліпі. А ще на реп-базі згоріла проводка і всі були позбавлені можливості не лише репетирувати, а й відігрітись від дикого холоду.

Далі була презентація. Начебто все пройшло гладко. Та ось тільки повернення додому було в екстрім-режимі. Сніжна погода влаштувала просто атракціон на дорозі. Спочатку на півдорозі додому спустило заднє колесо. Замінили. Далі було ще естремальніше. Машину несподівано занесло і розвернуло на 360 градусів. Пощастило, що нікого поруч не було на дорозі. Всі зітхнули і, повні адреналіну в крові, продовжили повільно колесити слизькою трасою в бік рідного міста.

А тепер до оптимізму. Всі учасники гурту живі, здорові і зовсім скоро представлять свій новий матеріал.