категорії: блоґ-запис

З 21 по 30 листопада 2014 року Виставка-презентація живопису Марини Ляліної: «Чарівні струни душі» у київській галереї Wunjo-Art

Галерея Wunjo-Art представляє виставку-презентацію живопису Марини Ляліної: «Чарівні струни душі».   З 21 по 30 листопада 2014 року, у київській галереї Wunjo-Art, в рамках спільної виставки-   презентації з V Gallery за адресою: м Київ, Дніпровська набережна 19-В відбудеться    виставка живопису Марини Ляліної: «Чарівні струни душі». Будуть представлені картини в    стилі реалізм і сюрреалізм, в жанрах «фантазія», «пейзаж» і «натюрморт».

Всі картини виставки Марини Ляліної можна об'єднати поняттям "казкова реальність". В    картинах художниці вона дуже привітна і має м'яку колірну насиченість. Ряд картин    створений на вочевидь уявні сюжети казкових пейзажів і казкових "натюрмортів" де,    наприклад, будинки, водостічні труби, кораблі ... чайнички, чашечки і цукорниці приведені    в рух і ніби стають одухотвореними "персонажами".  

Також, це пейзажі написані з реальних видів місцевості: української, німецької; видів    природи чи міста. І ці роботи Ляліної також містять в собі "фарби казки", а точніше -    атмосферу казки. Кольори задіюються Мариною активні і в міру яскраві, і відчувається, що    головним прагненням автора у всіх роботах виставки, і в цих роботах також – є створення    якогось буквально святкового настрою!  

Познайомившись із картинами цієї виставки-перезентації живопису Марини Ляліної,     робиш несподіваний висновок, що і казкові, і реальні сюжети багато в чому схожі, що в    свою чергу показує те, що життя і природа барвисті й красиві в своїй основі! І виникає ще    одне питання: може цей стан милування навколишнім світом створюється тільки коли    Марина грає на чарівних струнах душі?  

Марина Ляліна каже про свою творчість:   «Всі картини несуть у собі філософський характер, швидше філософію моєї душі, моє    бачення світу. Кожна картина – як ілюстрація головної ідеї, яку хочеться донести до    глядача ... як то кажуть «Життя складається з дрібниць, а життя – це не дрібниця!».    Тому кожна дрібниця не може бути випадкова.   Мої фантастичні композиції переплітають в собі реальність і вигадку, своєрідні    стилізації натюрмортів, пейзажів, у філософській тематиці не обійтися і без    символізму. Ви запитаєте, яка ж основна ідея картин? – «Життя! Поспішайте жити!    Розмірковуйте, мислите, і відкриється все таємне, що приховано в кожному, в засіках    душі! ». Всі картини насичені яскравими фарбами, люблю чистий колір; насичені кольори найкраще передають позитивні емоції. У світі, де так багато сірих буднів, суєти,рутини і побуту, коли відбувається багато негативних речей, так не вистачає соковитих кольорів, усмішок, відмінного настрою, душевного спокою. Здавалося б, якісь самі звичайні речі, які ми часто бачимо, приїдаються нам, але поглянувши на них інакше, пофарбувавши квітами своєї душі, все ніби міняється навколо. І в кожній своїй картині хочеться передати радість, настрій, любов до цього життя. Адже недарма кажуть, що художник у своїх картинах залишає частинку своєї душі, всі мої роботи – це мої стани душі, переживання, посмішки.

  ... Жодна моя картина не пишеться в тиші, завжди співаю, читаю вірші, особливо Єсеніна, живу картиною, вся в ній, переживаю емоції. Якщо я замовкаю, значить не мій день, значить, втомилася, і продовжу писати пізніше, коли захочеться співати ... хочу створювати тепер тільки ті картини, які викликають радість. У мене безліч ідей, і хочеться втілити все ... » Відкриття виставки-презентації 21 листопада о 19 годині.     Час роботи виставки з 21 по 30 листопада 2014:   10: 00-20: 00 щодня без вихідних.       Картинная галерея Wunjo-Art    в рамках сумісної виставки-презентації з V Gallery  проводить виставку живопису за адресою: м. Київ, Дніпровська набережна 19-В.     Виставка-презентація відкрита з 10:00 до 20:00 кожен день без вихідних.    Телефон менеджерів галереи (також з питань співпраці): +380 67 403 91 98 (88),   e-mail:   wunjo.art.gallery@gmail.com, website:   http://wunjo-art.com.   Картинная галерея Wunjo-Art    м. Київ, Дніпровська набережна 19-В.   Ласкаво просимо до нас у гості!