категорії: музика репортаж

Знайомтеся - Женя Мільковський, дворовий романтик

теґи: Женя Мільковський, З неба до землі, Пивна Бочка, концерт, музиканти, поп-рок

DSC_014323 жовтня в клубі «Пивна Бочка» пройшов виступ проекту Жені Мільковского.
У складі групи:
Женя Мільковский (вокал, акустика)
Діма Дудка, відомий під псевдонімом Маус (бас-гітара)
Влад Зайченко (гітара)
Антон Ніженко (барабани)

 О восьмій вечора під входом «Бочки» став збиратися натовп, що бажав відпочити і послухати сучасного дворового романтика Женю Мільковского. Години до десятої група не виходила на сцену. У цей час мені вдалося поспілкуватися з музикантами і дізнатись про них дещо нове.


Влад розповів, що представлений проект був організований 5 березня в рамках підготовки до туру «З неба до землі». Всі хлопці з дитинства марили музикою, вважаючи її невід'ємною частиною життя, своїм «всім». Женя вперше зіграв на фортепіано у віці 4-х років, його мати – викладач з  класу фортепіано, – вирішила передати майстерність сину. В шістнадцять він став наслідувати свого дядька і, взявши табулатури, почав вивчати гітару. Нинішню популярність Мільковскому принесла участь у Фабриці, куди, по суті, він потрапив завдяки випадку, банальне «а сходжу-но за компанію», стало для хлопця новим етапом у житті і кар'єрі.

Тоша у свої 16 років показує досить високу техніку виконання, радуючи публіку нестандартними ритмами. Почав своє навчання Ніженко в 11, прийшовши в музичну школу на клас гітари, але як бачимо, не склалось у нього з шестиструнною подругою, зате з барабанами все вийшло на відмінно.

Маус став займатися музикою п'ять років тому, спочатку просто намагаючись заповнити вільний час, як результат він змінив велику кількість груп, отримавши досвід і майстерність. За словами Дмитра, виходячи на сцену, музиканти намагаються передати таку енергетику, яка сколихнула б не тільки тіла, але і душі слухачів.


Протягом виступу гурт виконав 16 програмних пісень, серед них було чотири абсолютно нові речі, з яких публіці найбільше сподобалась композиція «Я її люблю». У цілому, хлопці звучали добре, показуючи непоганий рівень у стилі поп-рок.
Мільковский постійно спілкувався з глядачами, не даючи їм нудьгувати. Дівчата під сценою скандували учасникам групи: «Я люблю тебе». По завершенню фанати викликали групу на біс, а після – висловлювали свою вдячність за виступ.