категорії: кіно

Анджеліна Джолі заочно буде присутня на «КіноЛеві»

теґи: Анджеліна Джолі, КіноЛев

кінолевУже втретє нас запрошує фестиваль незалежного кіно, «КіноЛев». Два роки це був домашній фестивальчик «для своїх». Бернарденгарден приймав охочих подивитись кіно, але вони влаштовувались, хто як міг: хто на принесених із собою карематах, хто на сумках, а хто і просто на землі.

Цьогорічний «Кінолев» перейшов навіть не на одну, а на декілька сходинок вище за своїх попередників. Тепер фільмів на порядок більше, якість їх краща, прем’єр буде, як ніколи, і показуватимуть кіно не тільки у темну пору біля «музею Ідей», а і вдень у залах «театру Леся Курбаса» та театру «Воскресіння». Поєднається кіно із театром ще одного разу, на відкритті фестивалю у театрі ім. Марії Заньковецької.

Але програма не обмежується виключно кінопоказами. У ній передбачено такі заходи як: кінолабораторія «Кінокампус», де учасники будуть знімати фільм за мотивами джазової композиції, круглий стіл «бізнес-влада-кіно, перспективи української кіноіндустрії», «АніЛев» — анімаційна гілка фестивального дерева, покази якої проходитимуть на площі Ринок з 12-ї до 20-ї години протягом всього фестивалю.

Також на церемонії відкриття «Кінолева» буде зачитано послання знаменитої голлівудської актриси Анджеліни Джолі організаторам і гостям фестивалю.
Закриється фестиваль у День Незалежності. Вже традиційно це свято стає святом Незалежності кіно від будь-чого, а від чого незалежне кіно, представлене на фестивалі, ми дізнаємось з 21-го по 24-е серпня 2008-го року у Львові.

Постійна сторінка фестивалю: www.idem.org.ua