категорії: музика

«ДніпРок» збирає зірок!

ДНІПРОК 5 листопада дніпропетровський клуб «Тайм-аут» стане найбажанішим місцем для меломанів з усієї України, адже саме там відбудеться фестиваль «Дніпрок 2006» (офіційний сайт фестивалю: artvertep.dp.ua/dniprock/). Яскраві команди з українських міст - «Громадянин Топінамбур» з Дніпропетровська, харківська «Ойра», «Playoff» з Одеси, «Очеретяний кіт» з Вінниці, дніпродзержинські «Ступені» та суперзірки з Києва - «Бумбокс» та «Квадраджесіма», іноземний десант з Білорусі (мінчани «Indiga») та Молдови («ExNN» з Тирасполя) тішитимуть вуха меломанів якісною і дуже різножанровою музикою.

Очікується, що фестиваль стане доброю школою і для молодих команд, що отримають свій шанс виступити перед публікою. 28 та 29 жовтня в клубі «Рок-кафе» відбудеться відбірковий тур серед молодих дніпропетровських бендів - «Хлопці з перцем», «Фикус Пикус»,»FM», «Кімната Гретхен» та ін.
Цей захід проводитиметься вже вдруге і збере непересічних представників музичної культури. Організаторами свята, як і в 2005 р. виступила мистецька агенція «Арт-вертеп» і Промо-студія «Ліфт» спільно зі «Студією 908».