категорії: музика

Esthetic Education запустили радіопередачу

Esthetic Education Музиканти «EE» стали ведучими нової програми на радіо: 3 лютого на Radio One відбувся перший ефір «Esthetic Education Club». Це годинне шоу, що представляє найактуальнішу і цікавішу музику, вибрану учасниками групи. Музичні блоки в програмі доповнюються коментарями від Луї Франка, Юрія Хусточки і Дмитра Шурова.

«Ми не хочемо зупинятися тільки на написанні пісень і концертах, – говорить басист групи Юрій Хусточка. – Ця програма дозволить виправдати нашу назву, тому що музику, представлену нами в ефірі, достатньо складно знайти – і ми будемо раді поділитися нею із слухачами».

«Кожна компіляція нестиме свій настрій і тематику, – каже Дмитро Шуров. – У нас різні смаки, і особисто мені цікаво обговорити треки, які принесли Луї і Юрій. Це схоже на наші посиденьки десь на репетиційній базі, або просто на кухні. Тільки при цьому нас чують радіослухачі».

Radio One (Київ 99,4 FM) є в 14 великих містах і обласних центрах України. Музичний формат – рок-музика 90-х і 2000-х років. Програма «Esthetic Education Club» виходить щотижня у понеділок, з повтором у середу. Час ефіру – 21:00-22:00 (за київським часом). Також поклонники групи зможуть послухати програми, що вийшли в ефір, в онлайн-режимі на сайті Radio One в розділі «Esthetic Education».