категорії: музика

Квадра знімає нову відеороботу.

Квадра знімає нову відеороботу.10 квітня відбулися зйомки відео на пісню "Азбука Морзе" з альбому "COSMO".

Легкість, танцювальний драйв та позитивний настрій стали основними факторами завдяки яким вибір впав саме на "Азбуку Морзе". Рішення про офільмування народилося несподівано і було втілено також у блискавичні строки. Зйомки відбулися у великій квартирі старого дому, що знаходиться у центрі Києва на вулиці Червоноармійській. Стан приміщення в якому воно знаходиться, а саме ремонт,  забезпечило цікаву фактурну картинку та настрій до експериментів. До речі це перше відео в якому знявся новий вокаліст Квадри, Шеша. Було багато експромту, театру та того, що називається "клеїти дурня"-)

Режисером виступив молодий але амбітний Сергій Гайовий, а операторську роботу очолив Сергій Познанський, відомий своєю співпрацею з багатьма вітчизняними кліпмейкерами.Квадра знімає нову відеороботу. Попередні роботи – відео на "Урбанаджангла" та "Танцюєш ти" були створені з Віктором Придуваловим.

Вихід остаточного результату роботи заплановано на початок травня, а вперше широкому загалу відео буде презентовано на найближчому концерті КВАДРАДЖЕСІМИ у Києві. Незабаром сайті команди буде розміщено фото та коротенькі відео-фрагменти що зафіксували процес роботи на знімальному майданчику.