Не просто мікстейп, 1-й Український мікстейп.


Не просто мікстейп, 1-й Український мікстейп.
БУМБОКС prezents: DJ Valik - 1st Ukrainian Mixtape.

Про те, хто ж такий Dj Валік, зараз відомо багатьом людям. Він пройшов шлях від death металіста та Dj в будинку школяра, до одного з найкращих шкрябалящиків Юкраїни. Він виконував неймовірні скрейчі у гуртах Тартак, Фактично Самі та зараз виконує не гірші у гурті Бумбокс. Проскрейчив чи не половину одного з найяскривіших Українсьикх хх альбомів MetaMoreFozzey. І він, врешті-решт, випустив перший в Україні мікстейп.

Чому перший? Саме таке питання я собі задав вперше прочитавши яскравий напис на обкладинці. Чи не занадто ц самовпевнене твердження? Бо у нас наче і до цього випускалися подібні збірки. Але послухавши альбом все одразую стає на свої місця. Отже, чим цей мікстейп відрізняється від інших: 1. Він скомпонований у ріал таймі, а не на комп’ютері; 2. Він стоїть на якісно вищому шаблі ніж попердники. 3. Як ніяк, на альбомі зібрані справжні шедеври, тож тепер, щоб забеспечити собі гарний настрій, не треба копирсатися у різних дисках, постійно їх переставляючи. І, звичайно, не забуваюте про скрейчі які роблять цей альбом неповторним.

Про остані два пункти хочу сказати декілька окремих слів. Отже, на цьому мікстейпі поєднано дуже різномантний хіп хоп. Олдскульні пісні LL Cool J, DJ Kool та Kris Kross, джаззові ритми Guru & Jazzmatazz, r'n'b від Kelis та Mary J. Blidge, шалені Freestylers та STE, dancehall від Beenie Man, ганста Xzibit, KRS One, Mystikal та інше. І вся ця різнокаліберна суміш дуже вдало поєднана неперевершеними скрейчами, що, власне, і додає родзинку у різнобарвний коктейль. Таким чином цей мікстейп - знахідка для тих, хто любить послухати різні аспекти "чорної" музики, але не любить шукати їх на незлінчених дисках. З мікстейпом Dj Валіка репертуар для хіп хопової вечірки завжди буде у вас в кишені.

І наостанок, хотів би додати, що з мікстейпом від Валіка буде не соромно за рідних шкрябальщиків і у Європі.

Єгор Поліщук