категорії: музика

«Паразіта кусок» - новий смачненький делікатес від гурманів!

БОРЩ        Легендарні й безсмертні вікінги рок-н-ролу «БОРЩ» забодяжили, нарешті, довгоочікувану свіженьку ядрену юшку. Абсолютно нова робота носить от таку назву: «Паразіта кусок». У свою другу номерну каструльку тріо музичних кулінарів помістили чортову дюжину ядреных, запальних і неймовірно веселих інгредієнтів.

 
        У новому кружальці від «Борща» є кілька вже відомих вкуснятинок: «Бабло» і «Емінема німа», а от з абсолютних новинок особливо хочеться відзначити такі бойовики, як «Міліція» - мега-хіт, після прослуховування якого з голови не викинути, ходиш і наспівуєш, «Ріголето» - швидкісна індастріал-какофонія в кращих традиціях «Ministry», «Гандзя» - розвеселий топ-синґл із козацькими підсвистуваннями й хоровими алкоспіванками, «Золоте теля» - як на «5-ому каналі» - «без коментарів», краще «Борща» ніхто б не зробив... Одним словом, якщо апетит нагуляли - пробуйте на здоров'я: «БОРЩ» чудовий і неповторний!

        Секрет рецепту простий, як і все ґеніальне: місцями єхидний, місцями впевнено-підбадьорливий і запальний вокал Юри Здоренко, плюс чарівний булькіт баса, що зненацька переходить у тотальний гітарний вибій від Сашка Піпи, плюс кулеметний дріб віртуоза-барабанщика Вадима Зюбина - ось він, справжній борщ-делікатес!

        Мастеринг плити виконаний у Берліні, що надає альбому імідж додаткової хвірми, жиру, гламура й респекту...