категорії: кіно

Треті «Пірати Карибського моря» виходять на екран

теґи: Пірати Карибського моря

Пірати Карибського МоряСьогодні в українських кінотеатрах відбудеться презентація третьої частини відомої голлівудської пригодницької комедії «Пірати Карибського моря» під назвою «На краю світу». Тільки на цю частину режисер Гор Вербінськи витратив 200 мільйонів доларів. Тривалість фільму – 2 години 48 хвилин. Стрічка продубльована українською Фаготом із гурту «ТНМК» та Богданом і Остапом Ступками.
Третю частину трилогії «Пірати Карибського моря» знімали одночасно із другою частиною проекту, щоби встигнути перезняти деякі деталі та не втомлювати акторів, які у режисера Гора Верьбінські просто на вагу золота.

Роль батька капітана Джека Сперроу у фільмі погодився зіграти музикант легендарної групи «Rolling Stones» Кіт Річардс. Умовив його на роль сам Джонні Депп, який завжди бачив лише Кіта у ролі батька Джека Сперроу і пропонував музиканту цю роль ще у першому фільмі. Через дуже насичений графік зйомок та концертів Депп та Річардс ніяк не могли зустрітися в одному кадрі. Але автори фільму обіцяють, що ми обов'язково побачимо цю шалену парочку на екрані.Пірати Карибського Моря

Зйомки картини проходили на Багамах, Бермудах, у Лос-Анджелесі та Сінгапурі. Джек Горобець, який в минулій частині потрапив на край світу, повертається звідти завдяки Уіллу Тернеру. Уілл Тернер, його кохана – Елізабет Сван і капітан Барбосса роблять відчайдушну подорож через півсвіту до далекого Сінгапуру, щоб битися з предводителем китайських піратів, капітаном Сао Фенгом, заручитися підтримкою могутнього Братерства Дев’яти Лордів. Але кохану Уілла Елізабет викрадають китайські пірати.

Головну роль Джека Горобця грає актор Джонні Депп. Як повідомляє прес-служба фільму, Джон уже погодився зіграти у четвертій частині фільму і навіть готується написати частину сценарію до нього.
-Я нарешті працюю над фільмом, на який можу повести своїх дітей, – каже Джонні. – Ви навіть не уявляєте, який це кайф – привести дитину в кіно! Якщо мене будуть запрошувати, я буду грати Джека і в четвертій, і в п'ятій частинах фільму.

Українською мовою Джека Горобця озвучив фронтмен гурту «Танок на майдані Конґо» Олег Михайлюта на прізвисько Фагот.Пірати Карибського Моря

– Я ще не бачив фільму, а коли буде прем’єра в нас з гуртом концерт у Львові, – каже Фагот. – Часу на переклад зайняло приблизно стільки ж, як і попередня частина «Скриня мерця» – 4 дні. Тепер усе пішло трішки легше, бо в манеру вже більше в’їхав, але були і важкіші моменти. В других «Піратах» один Джек Горобець, а в третіх – їх багато. Але це – родзинка фільму, я її розкривати не буду.

Уілла Тернера в фільмі грає Орландо Блумі. Українського його озвучив заслужений артист України Остап Ступка:
– 2 дні зайняв дубляж, – відповідає на мій телефонний дзвінок нервово зірковий Остап. – Я не бачив фільм і не буду на прем’єрі, бо я працюю розумієте? – зривається на крик і кидає слухавку.
Батька Вілла Тернера, старого Білла, озвучив батько Остапа — Богдан Ступка.