категорії: музика

Відкрито сайт київського гурту "Одрі"

Днями відкрився сайт мологодого київсього гурту «Одрі», на який можна втрапити слідуючи посиланню odri.kiev.ua. Гурт «Одрі» - дуже цікаве явище в сучасному українському музичному процесі, оскільки пісні гурту україномовні усі до єдиної, а хлопців запрошують більше до Росії. Гурт планує незабаром розширити аудиторію своїх слухачів, чому сприятиме гарна ротація на телеканалі «Enter Music».

«Odpi» - це вже сформований колектив, з витриманим стилістичним напрямком, що робить дуже цікаву й оригінальну музику, відрізняється незвичайним поводженням на сцені й подачею матеріалу. Сайт, на жаль, російськомовний, але можна сміливо говорити про зрілість гурту, оскільки вони наважилися викласти там свій майбутній альбом, до того ж, досить пристойної якості звучання. Також відразу кидається в очі афіша гурту, тож шанувальники не залишаться без хліба і видовищ, коли не знатимуть, як слідкувати за програмою виступів, щоб не проґавити їх у своєму місті.

«Одрі» - старожил живого щоденнику, який функціонуватиме паралельно до сайту, як і раніше, за адресою odpi.livejournal.com