категорії: література

Відкрився новий мистецький проект «ЛітТак»

теґи: ЛітТак

ЛітТакПісля майже 2,5 річної роботи відкрився мистецький проект «Літературі-ТАК!». Ні – це не орфографічна помилка, а проект зі створення суто української електронної бібліотеки у мережі інтернет.

Головною метою керівників проекту є, здається непосильна ноша – заохочення користувачів українського сегменту інтернету читати саме українською мовою, шляхом електронного зібрання якісних україномовних книжок (як власне українських, так і перекладів), які були б вільно доступні для читання.

«ЛіТТак» не вважає себе піратами і не ставить собі за мету позбавляти авторів законної матеріальної винагороди за їхню працю. Навпаки, проект налаштований на діалог з видавцями та авторами, метою якого може стати відкриття електронного літературного ринку в Україні.

Адреса проекту – www.littak.org.ua. Наразі проект працює в режимі відкритого бета-тестування з залученням всіх охочих. Тож, якщо ви знайдете якісь помилки, матимете зауваження щодо проекту або бажання допомогти – прохання писати листи на info@littak.org.ua.