категорії: афіша події

Plush Fish презентує новий альбом

теґи: PLUSH FISH, my-17, «Обгоняя Солнце», My17, Не притулятися, презентація альбому
Початок: 3.12.2009 19:00
Закінчення: 3.12.2009 23:00
Місце: клуб Штольня
Адреса: м.Київ,вул. Полковника Потєхіна,12
Предмет події: концерт, презентація альбому Кількість відвідувачів: 2

3-го грудня о 19:00 в клубі «Штольня» (вул.Полковника Потєхіна 12) на підтримку всеукраїнського туру з новим альбомом «Обгоняя солнце» виступить ска-панк колектив з Москви – «Plush Fish».

 «Plush Fish» – одна із візитних карток московської ска та панк тусовки. Гурт був створений у далекому 2000 році і в той час впливали на них такі гурти, як «Kemuri», «PotShot», «Mad Capsule Markets», «Hi-Standard», «BBQ Chickens». За  свій період існування гурт випустив два повноцінних альбоми: «Моя доска мне так близка», а також «Обгоняя солнце», презентація якого і відбудеється 3-го грудня у клубі «Штольня». Це вже не перший візит москвичів у Київ. Вони відомі  кожному хто обожнює веселі жарти зі сцени приперчені мідною секцією. 

Розігріватимуть гостей хлопці з поп-панк гурту Мy*17, які по праву називаются поп- панк відкриттям року, а також ще один молодий гурт Не притулятися, що славиться своєю інспірацією справжніх рок-н-рольних традицій. Чекаємо на Вас у клубі «Штольня». Підтримайте розвиток альтернативної музики в Україні!

Вартість входу 50 грн.

Головна медіа підтримка: 
Перше незалежне інтернет радіо Cunt Radio
Клуб «Штольня»

 

На події були

Всі
Я був там