9. Пан Суєта
10. Сірі
11. Шлях до небес
12. Зоря
13. Володар Таємниць (remix)

Володар ТаємницьЗагалом в Україні все ж стає більше по-справжньому прекрасних виконавців, що несуть в собі атмосферу щирості, ніжності, тепла. До них відноситься і гурт «Кроки».

Основу гурту складають чотири дівчини: Юлія Шутенко (вокал, акустична гітара), Ольга Дмитренко (бек-вокал), Анна Бондаренко (скрипка) та Оксана Кривцова (блок-флейта). І в 2007-му році гурт видав вже другий свій альбом під назвою «Володар таємниць». В записі альбому також взяли участь Олесь Дмитренко (електро-гітара, бас, клавіші, губна гармоніка), В’ячеслав Москаленко (бас), Олексій Гмиря (барабани, перкусії), Ганна Замрій (флейта), Джон Маркі (клавіші).

На відміну від багатьох сучасних виконавців, творчість гурту «Кроки» нажаль, або на щастя, не вписується в такі поняття, як «мейнстрім», «альтернатива», вони навряд чи матимуть шалену популярність в колі прихильників різноманітних модних течій, у них відсутня агресія, депресивність, злоба, індиферентність до всього, ну а пісні про кохання зовсім не зводяться до якихось пласких стосунків, сексу та страждання… Пісні з альбому «Володар таємниць» просякнуті любов’ю, але не тією штучною та нещирою любов’ю, яку так використовують в своїй творчості, наприклад, ті ж поп-рокери, і любов’ю не тільки між чоловіком та жінкою, а любов’ю до світу, до його творця, до чогось такого, що стоїть значно вище за приземлену буденність, вони для тих, хто відчуває нагальну потребу у теплоті та ніжності.

Зазвичай рок-музику, в текстах пісень якої присутні постійні звернення до християнських богів, відносять до так званого християнського року, саме тому під такий самий жанр підпадає і творчість гурту «Кроки». Та незалежно від того, що у кожного з нас ставлення до Ісуса Христа і Християнства може бути різним, в текстах пісень «Кроків» не забрати одного важливого моменту – спрямованості людини на вдосконалення, на щасливість, а щастя, як відомо, лежить в площині духовності, воно існує в певній духовній гармонії, а не у швидкому, безперервному, накопичувальному здійсненні якихось матеріальних бажань.

Музика «Кроків» викликає почуття окриленості, робить світ світлішим, несе в собі розуміння того, що кожному з нас, замість того, щоб в’янути перед жахливістю світу, ненавидіти всіх, почуватися самотнім, нещасним, ставати цинічним, грубим і жорстоким, не вірячи у можливість цей світ змінити, слід насамперед зупинитись в метушливій біганині і змінити в першу чергу себе самого, а не ставати в позу «я хочу бути таким, яким я є». Слід відчути, що ти, людино, в своїх прагненнях до світла, не самотня, поряд з тобою завжди хтось є, навіть якщо ти його і не бачиш. Маючи надію та віру, ти не пропадеш, адже в тобі прокинеться жага до життя.