категорії: музика новина

Надимили!

Багато хто з українських меломанів чекав на цю подію - презентацію альбому гурту Димна Суміш. Проте,Димна Суміш

через бюрократичні заморочки до обіцяного 28 травня - альбом видати так і не встигли... Але ж концерт скасовувати ніхто не збирався! Навіть навпаки - у клубі "Store205" на публіку чекала не тільки Димна Суміш, а й спеціально запрошені гості - гурт Шакті. Це, якщо хто не знає, команда, яка грає медетативні композиції на мрідані та сітарі.

Власне, з них усе і почалося. Тож протягом хвилин десяти публіка мала нагоду роздуплитися. Напитися та настроїтись на те, що концерт ВЖЕ ПОЧАВСЯ.

Сидіти ніхто не збирався, спокійно стояти теж і активна штовханина почалася ще з першої пісні Димної Суміші "Разом". Отже разом по клубу літали люди, стільці та все, що траплялося під руку. В першій частині дійства всі гарно підспівували та отримували одне від одного позитивні синці. Входили у програму вечора також спільні інструментальні композиції із гуртом Шакті (соліст Суміші грав на караталах). Це була своєрідна перерва. Поки люди відхекувались та заклеювали пластирями різні пошкоджені місця.

Друга частина включала в себе вже знані хіти, типу "Героя", "Молотка" та "Стіни" (остання викликала шалений ажіотаж у дівчат). Плюс пісня "Разом" на біс (власне, та сама, з якої і починали).

Альбом та презентація - не схожа на жодну іншу презентацію! - обіцяють бути десь наприкінці червня. Де саме, якого числа і чим це усе завершиться поки що невідомо...