категорії: музика новина

''Димна Суміш'' нарешті в мережі.

Після кількох анонсів та переносів, незважаючи на численні перепони та переноси в житті Димної Суміші сталося 2 ключові події: вихід альбому "Ти живий" та відкриття офіційного сайту www.dymnasumish.com.ua.ДС

Сайт сприятиме задоволенням слухацьких інтересів стандартним набором інформації: треки з нового альбому, історія групи, свіжі новини та концертний графік. СТорінка створена спільними зусиллями Архітектора Мендісабаля (дизайн) та АНТОНІО (технічна частина).

Що ж до альбому, то народжений він був ще у грудні 2004, під час „Помаранчової революції” на одній зі музичних сцен Хрещатика. 3 грудня 2004 Олег Скрипка запросив відіграти на серії концертів які він організовував. І хоч виходу альбому передувало багато подій, думок і ідей, на цьому виступі ніхто з музикантів про альбом не думав. Проте прослуховування записаного живого матеріалу приємно вразило музикантів. Таким чином виникла ідея випуску живого альбому, що отримав назву однієї з 9-ти пісень: Разом, Певно, Ти живий, Протидія, Герой, Говінда, Стіна, Жити знов, Молоток. Альбом, як продукт - 100% свій. Навіть дизайн обкладинки розробив вокаліст гурту - Саша Чемеров, спробувавши проекспериментувати і в візуальному мистецтві.