категорії: музика новина

«Механічний Апельсин» та «Мотор’ролла» презентують спільний кліп

теґи: Механічний апельсин, Мотор'рола, Мотор’ролла, відео, рок

lkNwpS-kkIk

Гурти «Механічний Апельсин» та «Мотор’ролла» презентували спільний кліп на пісню «Ти сама» (що увійшла до четвертого альбому «Апельсину» «Цирк Квітів»).

Ідея дуетів останнім часом активно заполонила радіопростір. «Тартак» оприлюднив пісню з Діаною Поповою, «Океан Ельзи» заспівав з «Бумбоксом», а цієї неділі «Механічний Апельсин» презентує на радіо власну роботу, яку група записувала спільно з командою «Мотор’ролла». Обидві групи знайомі вже давно, але про створення чогось спільного мова раніше не заходила. І можливо б і не зайшла, якби «Механічний Апельсин» не написав композицію «Ти Сама». Чому саме її вирішили виконати дуетом вокаліст «Апельсину» Юра пояснив коротко і просто:

«Ця пісня не пасує до мого вокалу. Дуже важко мені її було наспівати, хоча ми її самі придумали, зате вона ідеально пасувала для вокалу Сєні».

На пропозицію колег Сергій Присяжний, він же «Сєня», лідер «Мотор’ролли», відповів відразу і позитивно. За його словами, трек йому сподобався відразу і навіть в процесі роботи він нічого від себе ані в текст, ані в музику не додавав, оскільки на його думку там і так все було на місці.
Щоправда, презентувавши композицію на радіо, групи тепер постали перед дилемою, як її виконувати на живих концертах. У «Мотор’ролли» на це свій погляд:

«Я думаю, що ця пісня цілком і повністю належить групі «Механічний Апельсин» я буду розраховувати тільки на те, що ми десь будемо зустрічатися на спільних імпрезах і я буду виходити з ними і намагатися передати її на концерті в такому варіанті, як вона записана».
А сам «Механічний Апельсин» дивиться на все простіше: 

«Зі свого боку можу сказати, що ми її на концертах виконуємо, але якщо «Мотор’ролла» її буде грати на власних концертах – то ми нічого проти не маємо».

 

Офіційний сайт гурту «Механічний Апельсин»:

http://rock-n-roll.net.ua/


Офіційний сайт гурту «Мотор’ролла»:
http://www.motor-rolla.com/

Завантажити пісню "Ти Сама":
http://www.ex.ua/view/16752703

Завантажити альбом «Цирк Квітів»:

http://rock-n-roll.net.ua/muzon/Meh_apelsin_Cirk_kvitiv.rar