категорії: музика новина

Розпочинаються регіональні відбори українського туру THE GLOBAL BATTLE OF THE BANDS-2006.

Одним з найцікавішим з них є Київський. 30 гуртів 30 вересня та 1 жовтня у столичному клубі «Бінго» зійдуться в боротьбі за право вист упити в финалі. Це Абсент, Ейфорія, Абздольц, Singleton, Маракеш, Гетсиманський сад, Attitude, Castle Ellios, Etwas Unders, Corridor, Сполохъ, Йожики, Planta, Дай Мамі Поспати!!!, Танака, Душа Сонце, Спільна Мова, SCRUDG, ЕНОЛЛА, Кислый Камень, 27День, Quinsberry Shot, ЛOVE, Мерва, Орган, АтмАсфера, Батискаф, PANDA, Checkpoint. Порядок виступів визначається жеребкуванням, яке відбудеться 24 вересня.

Кожна команда має зіграти наживо 2 композиції,які будуть оцінені публікою та журі.

Команди винесуть на розсуд по 2 композиції, виключно «наживо».

Переможець кожного дня гарантовано отримує місце у Національному фіналі, який відбудеться 21 жовтня в мукачевському замку «Паланок», також як і переможці інших регіональних турів та гурти, які посіли з 2-го по 6-е місце на торішньому українському фіналі. Гостями змагання у замку будуть ТОЛ (переможець українського фіналу-2005, 4-е місце в світі) та гурт Kopek з Ірландії, який виграв в 2005 році світовий фінал.

Світовий фінал (34 країни-учасниці) – 10-12 грудня, Лондон, концертний зал «Асторія». Переможець отримає 100 000 доларів США та світове турне.