категорії: музика новина

9 листопада відбудеться чемпіонат DJ-їв скретчерів

Ukrainian DJ Championship’07Ukrainian DJ Championship’07
відбудеться в п'ятницю, 9 листопада, в Києві, в клубі Euro Dance Hall, що знаходиться неподалік від м.Дарниця, в парку „Перемога”.
Суддями чемпіонату будуть найкращі скретч діджеї України: учасник „DMC World 2007” DJ Valik з Бумбоксу, штатний діджеї проекту „Вова Зі Львова” DJ Andrew, переможець чемпіонату „Скретч Майстер Україна 2004” DJ Архітектор Мендисабаль з Тартака та штатний діджей гурту ТНМК DJ Tonique.

Перед фіналом в рамках чемпіонату відбудеться батл бі-боїв між найкращими командами України – Ruffneck Attack та South B-boy Front! Цей батл сезону не залишить нікого байдужим!

Після фіналу відбудеться нагородження: діджеї-переможці отримають скретчові платівки, одежу від магазину Ruffneck, а також голку з картриджем, сумку для платівок та мікшерний пульт від компанії Vestax.Після нагородження судді чемпіонату покажуть майстер-класи зі скретчу та турнтейблізму. Також в рамках чемпіонату Студія Володимирська 71 проведе презентацію обладнання Vestax.

Після основної програми чемпіонату стартує афтепаті, на якому гратимуть діджеї-резиденти клубу ARENA: DJ Andrew та DJ Tonique! Окрім всього іншого Tonique люб'язно погодився бути ведучим на Ukrainian DJ Championship’07. Отже, скретч повертається в Україну. А ти тепер маєш унікальну можливість побачити це мега-шоу на власні очі та відпочити під звуки скретчового саунду. Приходь, все найцікавіше чекає на тебе!


Контакт з оргкомітетом:
e-mail: org@uascratch.com
тел.: 8097 7194382, 8097 6844713.