категорії: музика новина

АННА: «Гламурне» відео, Карматреш-пісня та зміни в складі

АННАЛьвівський альтернативний гурт АННА презентував широкому загалу свій перший офіційний відеокліп. Знятий він на трек «Гламур» з дебютнику Карматреш. Режисером відео виступив Прозоров (вокаліст гурту ТОЛ), а оператором Євген Керпатенко. Це вже не перший доробок цього тандему, на екранах та в мережі можна бачити кліпи Snuff – Воспоминания і Pins – Мандруй Зі Мною.Відео для АННА знімалося у бомбосховищі діамантового заводу. При тому ще й нелегально.

Роздобути діамантів знімальній бригаді не вдалося, завод вже довгий час не працює з дорогоцінними камінцями. Але зйомки пройшли успішно, і команда представила творіння на розсуд глядачів.

«Гламур» можна побачити в трьох версіях. Перша – повна, без редакцій, буде тільки в інтернет-просторі. ТВ-версія незабаром з’явиться на телеекранах, і, так звана, Контр-версія - в мережі, а можливо, і в нічних ефірах телеканалів.

 

 

«Карматреш», як пісня.

Наступною презентацією осені від львівських альтернативників став трек «Карматреш», який вони записали в серпні на ТарасБульба продакшн. Саунд-продюсером якого є поки що незамінний для гурту Сергій KNOB Любинський.

У цього трека дуже дивна історія. Його назву отримав дебютник АННА. Але саме награння до диску не увійшло. Пісня була створена вже після запису альбому, і гурт вирішив випустити творіння окремим синглом. «Карматреш»-сингл не можна буде потримати в руках, але можливо буде вільно скачати в світовій мережі. Прем’єра вже відбулася на сторінці гуртуmyspace.com/annalviv.

 

Новий старий барабанщик.

До того ж «Карматреш» - це єдиний трек записаний з барабанщиком Віктором Галюком, який нещодавно залишив гурт. На його місце повернувся після короткотривалої перерви Вадим Баюк. У знов об’єднаному стані АННА вже відіграли яскравий сет на тернопольскому фестивалі «Нівроку».

 

Найближчі виступи АННА – 26 жовтня на Національному фіналі The Global Battle Of the Bands-2008 та в серії концертів нового проекту «ІншамузикаТурФест».

 

Відео на пісню"Гламур"