категорії: музика новина

Сашко Положинський видає диск з лірикою

Сашко ПоложинськийСашко Положинський готує збірку вітчизняних виконавців, куди збере пісні ліричного змісту. Сам тартаківець у цьому збірнику щонайбільше візьме участь у записі лише одного награння, а так диск буде без його читки - Сашко  виступає лише як організатор видання. Наразі він сам не знає, скільки точно диск матиме пісень і якою буде його остаточна назва, але вже є список виконавців, які завершили роботу над піснями: Фарбований Лис, Весняний Галас, Лера Калужська, Н.Три, Бажана, Мотор'ролла, Пропала Грамота, Ті, Що Падають Вгору, Леся Герасимчук і Королівські Зайці.

«Я вже довго слухаю ці пісні, вони постійно в мене крутяться вдома, – розповідає Сашко Положинський, – і як на мій смак, збірка виходить дуже класна. Не можу дочекатися, коли ми вже допишемо усі пісні, аби збірка була повністю готовою до випуску».

До цього товариства нещодавно також долучилися ще і земляки Сашка – луцька Флайzzzа з піснею Шуруй Звідси!, яку обрав головний тартаківець. Допомагає Положинському створювати якісне звучання студія Кофеїн.