категорії: музика новина

Васильців тепер співатиме про зірки та кальмари

теґи: Василь Васильців, Дуже близько

У Василя Васильціва еволюційний прорив. Нещодавно світ побачив другий його диск під назвою «Дуже близько» і цей диск має всі шанси розчарувати поціновувачів звиклого «ніжного» звучання, яке полюбилося в пісеньці «Дякую, Руслано!». Справа в тім, що сам виконавець за допомогою свого саунд-продюсера Миколи Сало (MS'Rec Studio) зробив усе можливе, щоб слухачі більше не слухали «чорнові варіанти пісень», а музику вже покращену.

 

Концепція диску не нова і вже прослідковувалась у попередньому студійному альбомі: виконавець вважає, що кожен знаходиться дуже близько до своєї мети, хоч шлях до неї часто лежить через сумніви та вагання. Диск вміщує 16 композицій, три з яких англійською мовою.

 

За словами Миколи Сала, Васильців наблизився до того, щоб виробити власний музичний стиль, який варто назвати «стиль Василь Васильців». «Ґрунтуючись на музичних законах, можна від них відхилятися. А пісні не обов’язково мають бути про любов», - так охарактеризував свою творчість сам виконавець. Саме тому, за словами Василя Васильціва, на його диску є пісні і про сушеного кальмара, і про інтернет з комп’ютером, і про зірку. До речі, на композицію «Зірка» був відзнятий також відеокліп.

 

На думку Васильціва, його диск найкраще слухати вдома на великій гучності, аби сусіди могли зацінити непіратську якість аудіо.